Lavinia Goste, momente de panică totală: „M-am trezit fără geantă, fără acte, fără nimic.” Ce a pățit artista în drumul spre un eveniment

22 08. 2024, 11:42

Lavinia Goste a trecut plin momente de panică totală! Iată ce i s-a întâmplat artistei în drum spre un eveniment! 

Lavinia Goste are un program foarte încărcat și trebuie să onoreze foarte multe evenimente. Oboseala și-a spus cuvântul, iar neatenția a adus-o pe artistă într-o situație critică. 

Lavinia Goste: „M-am trezit fără geantă, fără acte, fără nimic.” 

Lavinia Goste își ține fanii la curent cu ceea ce face, dar și cu evenimentele pe care le onorează. Artista a povestit despre situația neplăcută prin care a trecut atunci când a observat că nu mai are bunurile de valoare asupra ei. 

„Deşi sunt un om foarte organizat şi de fiecare dată când aud că cineva şi-a uitat ceva de valoare nu-mi pot închipui cum a fost posibil, iată că weekendul acesta am învăţat să nu mai spun niciodată

Mereu preferăm să cumpărăm direct de la producători, aşa că ne-am dat jos din maşină şi surpriză… m-am trezit fără geantă, fără acte, fără nimic. M-au năpădit toate temerile, căci mi-am dat seama ce presupunea asta, am refăcut filmul în cap şi ne-am întors la benzinărie.

Am avut marea surpriză ca doamna de la casă să observe imediat geanta şi să o pună bine. I-am mulţumit din tot sufletul! Pur şi simplu nu îmi venea să cred că mi se întâmplă tocmai mie. Oboseala îşi mai spune cuvântul uneori, dar când faci ce iţi place, treci peste orice! Abia aşteptăm noile evenimente de la acest sfârşit de săptămână!” , a mărturisit Lavinia Goste.

Lavinia a avut un an plin de evenimente. Recent, artista a lansat o piesă nouă alături de Marius Zorilă. Piesa, intitulată „Faine-s ardelencele” și compusă de solistă, este un omagiu adus autenticității și frumuseții Ardealului, combinând elemente tradiționale cu accente moderne. 

 

 

Sursă foto: social media